Problém s e-mailem a je možné zakázat zobrazení prázdných kategorií v Phoca Cart?

Phoca Cart - complex e-commerce extension
vladag10
Phoca Member
Phoca Member

Problém s e-mailem a je možné zakázat zobrazení prázdných kategorií v Phoca Cart?

Post by vladag10 »

Dobrý den,

měl bych na Vás dvě prosby.
Zkouším web na hostingu Savana.cz s Joomla 3.6.2 a Phoca Cart 3.0.0 RC2.

Prosím mohl by jste mi poradit jak zprovoznit upozornění zákazníka a správce webu e-mailem na změnu stavu objednávky?
Zkušební e-mail a e-mail z Joomly při registraci mi normálně fungují .

A dále bych se chtěl zeptat jestli je možné, případně jak v Phoca Cart zakázat zobrazení prázdných kategorií. Možná by mi stačilo v seznamu kategorií, kdyby se dalo nastavit zobrazení počtu zboží v jednotlivé kategorii. Tak, aby zdlouhavě nemusel zákazník otevírat všechny kategorie a hledat jestli náhodou tam není nabízeno nějaké zboží :-)

Děkuji
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: Problém s e-mailem a je možné zakázat zobrazení prázdných kategorií v Phoca Cart?

Post by Jan »

Ahoj, ohledně emailu - v Joomle byla jedna změna a email bude funkční ve verzi RC3, na který teď pracuji.

Prázdné kategorie - otázka je, proč jsou prázdné kategorie publikované (publish), proč je tedy nezneveřejnit (unpublish)?
If you find Phoca extensions useful, please support the project
vladag10
Phoca Member
Phoca Member

Re: Problém s e-mailem a je možné zakázat zobrazení prázdných kategorií v Phoca Cart?

Post by vladag10 »

Ahoj,

díky za rady. Ta varianta s nezveřejněním prázdných kategorií mě také napadla.
Post Reply