Ahoj,
chcem sa len opytat, ci sa da niekde spravovat stav na sklade (okrem natvrdo prepisania hodnoty instock na karte produktu). A tiez ci viem pozriet nejake stavy na sklade, napr. ktore polozky su s nizkym stavom, alebo vypredane. Dlho som hladal, ale moc som sa k nicomu nedopatral ...
Dakujem za odpoved.
Sprava mnozstva na sklade
- Jan
- Phoca Hero
Re: Sprava mnozstva na sklade
Ahoj, ne, zatím kromě produktu nikde. Když mi napíšeš víc informací, mohl bych to dát do feature request listu.
Otázka je, zda např. stačí tohle zobrazit např. v seznamu produktů. Nebo by to mělo mít vlastní zobrazení, případně co by v tom zobrazení mělo být: Produkt - počet ks na skladě?
Díky.
Otázka je, zda např. stačí tohle zobrazit např. v seznamu produktů. Nebo by to mělo mít vlastní zobrazení, případně co by v tom zobrazení mělo být: Produkt - počet ks na skladě?
Díky.
If you find Phoca extensions useful, please support the project
-
- Phoca Member
Ahoj,
na zaciatok by bolo super, keby stav na sklade bol zobrazeny v zozname produktov. Do buducna by bolo fajn, keby bola jednoducha skladova evidencia. Tak ako je zobrazenie vydajok (objednavok), by bolo dalsie zobrazenie sklad (alebo nieco v tom zmysle) kde by boli prijemky - doplnenie tovaru. Nakoniec jednoduchy nahlad v detaile produktu, kde by boli vypisane cisla objednavok a cisla prijmov spolu s poctami kusov.
Nieco v zmysle
prij. 0001 10ks
obj. 0001 -3ks
obj. 0004 -4ks
zostatok 7ks
Ide mi hlavne o prehladnost stavu na sklade a jednoduchosti pri doplnani. Takto ked mi pride na sklad 10 roznych tovarov. Musim kazdy rucne rozkliknut ( co neni nejaky zasadny problem ), ale musim pozret ze mam 5 na sklade a viem ze som 8 dokupil, tak rucne zratat a napisat ze je na sklade 13ks. Tu je velky priestor na omyl, s absolutne ziadnou sancou najst chybu, ked nebude sklad sediet....
na zaciatok by bolo super, keby stav na sklade bol zobrazeny v zozname produktov. Do buducna by bolo fajn, keby bola jednoducha skladova evidencia. Tak ako je zobrazenie vydajok (objednavok), by bolo dalsie zobrazenie sklad (alebo nieco v tom zmysle) kde by boli prijemky - doplnenie tovaru. Nakoniec jednoduchy nahlad v detaile produktu, kde by boli vypisane cisla objednavok a cisla prijmov spolu s poctami kusov.
Nieco v zmysle
prij. 0001 10ks
obj. 0001 -3ks
obj. 0004 -4ks
zostatok 7ks
Ide mi hlavne o prehladnost stavu na sklade a jednoduchosti pri doplnani. Takto ked mi pride na sklad 10 roznych tovarov. Musim kazdy rucne rozkliknut ( co neni nejaky zasadny problem ), ale musim pozret ze mam 5 na sklade a viem ze som 8 dokupil, tak rucne zratat a napisat ze je na sklade 13ks. Tu je velky priestor na omyl, s absolutne ziadnou sancou najst chybu, ked nebude sklad sediet....
- Jan
- Phoca Hero
Tedy na začátek by bylo ideální zobrazovat položky skladu v seznamu zboží a mít možnost, např. pomocí ajaxu editovat ten počet přímo v seznamu produktů.
-
- Phoca Member
Ano, to by bol super zaciatok. ;)
- Jan
- Phoca Hero
-
- Phoca Member
Dakujem
- Jan
- Phoca Hero
Mohlo by to vypadat asi takto:
- Jan
- Phoca Hero
Přidáno do verze 3.1.2
https://www.phoca.cz/news/985-phoca-car ... 2-released
https://www.phoca.cz/news/985-phoca-car ... 2-released
-
- Phoca Member
Super praca, presne tak som si to predstavoval :)
Velmi pekne dakujem za taku rychlu odozvu. Moc mi to pomohlo.
Velmi pekne dakujem za taku rychlu odozvu. Moc mi to pomohlo.