Dobrý den,
prosím o pomoc ohledně možnosti změny barvy tlačítek pro Náhled a také Podrobnosti u stahování.
U tlačítka stahování jsem již barvu změnila, byl tu v jiném vlákně uveden kód. Ale nevím, jak je označeno tlačítko pro Náhled a pro Podrobnosti, abych mohla použít také takový kód. Můžete mi prosím pomoci? Může mi prosím napsat kód, který bych vložila do custom.css? Nebo se to dá nastavit nějak jinak?
Předem děkuji
Barva tlačítka
-
- Phoca Newbie
Barva tlačítka
Last edited by reznickovan on 06 Jul 2022, 08:53, edited 1 time in total.
-
- Phoca Newbie
Re: Tlačítko do článků
Prosím o radu, jak se dá přidat Stahování do článků. Mám nejnovější verzi Joomla 4 a pro verze 4 nemáte plugin tlačítka.
-
- Phoca Hero
Re: Barva tlačítka
Hi,reznickovan wrote: ↑06 Jul 2022, 07:54 Dobrý den,
prosím o pomoc ohledně možnosti změny barvy tlačítek pro Náhled a také Podrobnosti u stahování.
U tlačítka stahování jsem již barvu změnila, byl tu v jiném vlákně uveden kód. Ale nevím, jak je označeno tlačítko pro Náhled a pro Podrobnosti, abych mohla použít také takový kód. Můžete mi prosím pomoci? Může mi prosím napsat kód, který bych vložila do custom.css? Nebo se to dá nastavit nějak jinak?
Předem děkuji
Try following (for example only):
Code: Select all
.pd-bs-modal-button {
background: green !important;
}
.btn-info {
background: green !important;
}
Kind regards
Christine
- Jan
- Phoca Hero
Re: Barva tlačítka
Ahoj,
plugin do článku se přidává manuálně, protože button plugin není kompatibilní s novou verzí editorů. Kódy lze nalézt zde:
https://www.phoca.cz/phocadownload-plugin
plugin do článku se přidává manuálně, protože button plugin není kompatibilní s novou verzí editorů. Kódy lze nalézt zde:
https://www.phoca.cz/phocadownload-plugin
If you find Phoca extensions useful, please support the project