Zdravím,
vím, že se tu už tohlel téma probíralo a já si to pozorně pročetl, ale dva moduly vedle sebe se mi nepodařilo nacpat. Stáhnul jsem si i Web Developer do FF abych vypnul všechny CSS, ale i tak mám vždycky moduly pod sebou. Jsem lama a potřebuju nakopnout tím správným směrem. Díky moc předem za jakoukoli radu.
Několik modulů vedle sebe horizontálně
- Jan
- Phoca Hero
Re: Několik modulů vedle sebe horizontálně
Ahoj, tipuju, že Joomla! module má standardně v šabloně nějaký <div> to znamená, že každý modul začíná na novém řádku... to znamená, že by jsi jednak musel upravit šablonu a druhak i modul a vyhodit všechny divy...
Pokud chceš dát více obrázků vedle sebe, pak stačí jeden module a nastavit např. počet obrázků na 3 a tyto obrázky (protože jsou ve float boxech) se poskládají vedle sebe (pokud pro ně bude místo)
Pokud chceš dát více obrázků vedle sebe, pak stačí jeden module a nastavit např. počet obrázků na 3 a tyto obrázky (protože jsou ve float boxech) se poskládají vedle sebe (pokud pro ně bude místo)
If you find Phoca extensions useful, please support the project
-
- Phoca Newbie
Díky moc Jane, teď už jsem pochopil logiku věci i to, co znamená Limit Count v nastevení
Jako obvykle problém mezi klávesnicí a žídlí
Díky
Jako obvykle problém mezi klávesnicí a žídlí
Díky
- Jan
- Phoca Hero
If you find Phoca extensions useful, please support the project