Ahoj, potřeboval bych poradit s filtrováním. Potřebuju
A) klasické atributy, tzn. výrobek je červený, modrý, zelený. pravdepodobne navazano na sklad, tzn. v phoca cartu ATRIBUTY.
B) vlastnosti produktu, tzn. průměr, material, pohlavi
To jsem si myslel, že udělám přes specifikace, ALE: specifikace nemaji zobrazeni poctu vyrobku (7) a nelze kombinovat v jednom filtru text a např. barevné políčko.
a za druhé, což je horší... nelze ani atribut ani specifikaci vybírat, musi se vypisovat vzdy znovu? nebo jsem neco prehledl?
potrebuji vedet nejaky rozumny postup, jak k tomu pristoupit.
Diky moc
H.
Filtrování
- Jan
- Phoca Hero
Re: Filtrování
Ahoj, pak můžeš zkusit jiný typ: label, tag, parameter nebo custom field:
https://www.phoca.cz/documents/116-phoc ... phoca-cart
https://www.phoca.cz/documents/116-phoc ... phoca-cart
If you find Phoca extensions useful, please support the project
-
- Phoca Member
Ahoj, ano, to by patrne slo... jeste dve otazky na ktere jsem se nikde nedocetl... A) pri vyberu ve filtru se NEAKTUALIZUJE pocet polozek? myslim tim produkt A ma atribut A a produkt B atribut B. kategorie ukazuje DVA produkty, i kdyz vyberu atribut A nebo B.
za druhe... automaticke labely napr. NOVINKA nebo DOPORUCUJEME - tzn. co se nastavuje v administraci - to si neumi samo udelat polozku ve fitru?
Diky moc
Honza
za druhe... automaticke labely napr. NOVINKA nebo DOPORUCUJEME - tzn. co se nastavuje v administraci - to si neumi samo udelat polozku ve fitru?
Diky moc
Honza
- Jan
- Phoca Hero
Ahoj, počet položek je fixní pro daný filr, nemění se podle vybraných parametrů.
Novinka, Doporučujeme - záleží jakým způsobem to bylo vytvořeno, pokud labelem nebo tagem, tak ano.
Novinka, Doporučujeme - záleží jakým způsobem to bylo vytvořeno, pokud labelem nebo tagem, tak ano.
If you find Phoca extensions useful, please support the project