Ahoj,
potřeboval bych pomoci, jsem nováček s Jommlou. Mám nainstalovánu 1.5.22. Stáhl jsem si pluing PicLens. Moc se mi líbí, ale nějak si s ním nevím rady. Jde mi o to, že bych potřeboval do článku vložit jednu fotografii a pod ní aby byla ikonka na PicLens. (to mi jde) Když na ní kliknu se mi spustila kategorie, ve které je ta fotka uložena. To mi v současné době nefunguje. Musím kliknout na fotografii z ní se dostanu do adresáře s fotkami a tam když kliknu na ikonku PicLens pod jakoukoli fotkou tak se PicLens spustí správně. Nevím jestli jsem to vysvětlil správně. Když tak je to na stránkách http://prasklejretez.miletin.net/new/. Chtěl bych aby PicLens fungoval již na prvním obrázku.
Moc děkuji za odpověď
Zdenek
PicLens
- Jan
- Phoca Hero
Re: PicLens
Ahoj, kterej plugin jsi přesně instaloval, já jsem (tuším) žadnej plugin s PicLens vlastností nedělal
If you find Phoca extensions useful, please support the project
-
- Phoca Newbie
Ahoj,
vlastně nevím, jestli to byl speciální pluing. Stáhnul jsem Phoca Gallery a vše co tom k tomu bylo.
Když jsem si galerii začal zkoušet, tak jsem narazil na ten PicLens (cooliris), to se mi líbilo, a tak bych chtěl abych si do článku mohl dát jednu fotografii a poté buď to kliknutím na tu fotku, nebo kliknutím na ikonku s dvěma čtverci se otevřela ten Piclens (cooliris) se složkou s přidělenými obrázky. Zatím v tom trochu plavu, tak nevím jestli to vysvětluji správně.
Zdenek
vlastně nevím, jestli to byl speciální pluing. Stáhnul jsem Phoca Gallery a vše co tom k tomu bylo.
Když jsem si galerii začal zkoušet, tak jsem narazil na ten PicLens (cooliris), to se mi líbilo, a tak bych chtěl abych si do článku mohl dát jednu fotografii a poté buď to kliknutím na tu fotku, nebo kliknutím na ikonku s dvěma čtverci se otevřela ten Piclens (cooliris) se složkou s přidělenými obrázky. Zatím v tom trochu plavu, tak nevím jestli to vysvětluji správně.
Zdenek
- Jan
- Phoca Hero
Ahoj, bohužel pro plugin piclens nefunguje. Ten funguje jen v komponentě.
If you find Phoca extensions useful, please support the project
-
- Phoca Newbie
Díky za odpovědi. Po dvoudenním pátrání jsem to již vyřešil, přesně tak jak jsem potřeboval.
Zdenek
Zdenek
- Jan
- Phoca Hero