Zdravím, měl bych jeden dotaz .. nainstaloval jsem Phoca PDF .. vše proběhlo v pořádku ( Full instal ) ovšem problém nastal , když jsem najel do VirtueMart - objednávky a kliknul na ikonu faktury. Místo nabídky na stažení faktury upravené přes Phoca PDF mi to vyhodí Error ( Document cannot be created - Loading of Phoca PDF Plugin (VirtueMart) failed ). Můžete mi stím někdo pomoct ?
Děkuji
Joomla 2.5
VirtueMart 2
Document cannot be created - Loading of Phoca PDF Plugin (Vi
-
- Phoca Newbie
- Jan
- Phoca Hero
Re: Document cannot be created - Loading of Phoca PDF Plugin
Ahoj, a je Phoca PDF VM plugin nainstalovanej?
https://www.phoca.cz/documents/18-virtue ... eipt-addon
If you find Phoca extensions useful, please support the project
-
- Phoca Newbie
Mám naisnatalovanou komponentu Phoca PDF a plugin Phoca PDF - Content .. Když najedu do komponenty , tak vše funguje jak má ( veškerá úprava ) ale když najedu na existující objednávku a kliknu na ikonu faktura PDF, takto vyplivne onu chybu .. Před instalací se faktura ( dost strohá a nevzhledná ) normálně objevila ..Jan wrote:Ahoj, a je Phoca PDF VM plugin nainstalovanej?
- Jan
- Phoca Hero
Ahoj, Phoca Content Plugin není Phoca VM Plugin, četl jsi si ten návod?
-
- Phoca Newbie
Omlouvám se ale v tom návodu trochu plavu, jelikož je topro jinou verzi .. Doinstaloval jsem zmíněný VM plugin a nyní když kliknu na ikonu PDF vyplivne to na mě okno se samým errorem ( Warning: require_once(...web/plugins/phocapdf/virtuemart/virtuemartpdfoutput.php): failed to open stream: No such file or directory in ...web/plugins/phocapdf/virtuemart/virtuemart.php on line 16 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/...web/plugins/phocapdf/virtuemart/virtuemartpdfoutput.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in ...web/plugins/phocapdf/virtuemart/virtuemart.php on line 16 )Jan wrote:Ahoj, Phoca Content Plugin není Phoca VM Plugin, četl jsi si ten návod?
- Jan
- Phoca Hero
To vypadá, že ten plugin neby správně nainstalován
-
- Phoca Newbie
Mám podobný problém a bohužel jsem si nevšiml že modul phoca virtuemart je jen pro starou verzi virtue martu a nepodporuje 2 a vyšší. je nějaký způsob jak to rozjet na na virtue martu 2.0.4. ? předem děkuji za odpověd
- Jan
- Phoca Hero
Ahoj, já to ještě nezkoušel, a obávám se, že pokud bude pracovat pod 2, pak se musí celej přepsat