Phoca Map - 500 - Došlo k chybě.

Phoca Maps - displaying maps in Joomla! CMS
mira25
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Phoca Map - 500 - Došlo k chybě.

Post by mira25 »

Dobrý den,

nainstaloval jsem si do Joomly 2.5.14 komponentu Phoca Map a do ní češtinu. Nyní mi jde spustit pouze hlavní panel této komponenty, nikam jinam se nedostanu, hlásí to následující chybu:

Table 'mariina.r0elh_phocamaps_map' doesn't exist SQL=SELECT a.*,l.title AS language_title,uc.name AS editor FROM `r0elh_phocamaps_map` AS a LEFT JOIN `r0elh_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN r0elh_users AS uc ON uc.id=a.checked_out WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.ordering asc Table 'mariina.r0elh_phocamaps_map' doesn't exist SQL=SELECT a.*,l.title AS language_title,uc.name AS editor FROM `r0elh_phocamaps_map` AS a LEFT JOIN `r0elh_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN r0elh_users AS uc ON uc.id=a.checked_out WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.ordering asc LIMIT 0, 20 Table 'mariina.r0elh_phocamaps_map' doesn't exist SQL=SELECT a.*,l.title AS language_title,uc.name AS editor FROM `r0elh_phocamaps_map` AS a LEFT JOIN `r0elh_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN r0elh_users AS uc ON uc.id=a.checked_out WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.ordering asc

Myslím si, že to je něco s tou češtinou, protože na jiných webech mám tuto komponentu v anglickém jazyce a funguje bez problémů. Češtinu jsem odinstaloval, odinstaloval jsem také celou komponentu a nainstaloval znova, ale pořád běží v češtině a chyba přetrvává, zřejmě tam ten jazyk musí být ještě někde uložen.

Nevíte prosím, jakým způsobem bych mohl komponentu rozchodit?

Děkuji moc :)
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: Phoca Map - 500 - Došlo k chybě.

Post by Jan »

Ahoj, to nevypadá na problém s češtinou, ale na to, že se v databázi nevytvořila tabulka: ..._phocamaps_map, zkus ji nainstalovat manuálně:

https://www.phoca.cz/documents/16-joomla ... ent-errors

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project
Post Reply