Stav objednávky
-
- Phoca Enthusiast
Stav objednávky
Dobrý den potřebuji poradit jak mám změnit stav objednávky nikoliv ručně ale aby objednávka šla automaticky do stavu Completed po odeslání objednávky zákazníkem. Děkuji
- Jan
- Phoca Hero
Re: Stav objednávky
Ahoj, nyní je na pevno nastaven status "pending" při objednávce a v platební metodě - v kódu pluginu se dá status měnit pomocí události: PCPbeforeSaveOrder.
Např. POS Cash platební metoda nastavuje "completed"
Zkusím se na to u příští verze podívat, zda nepřidat pro to parametr do nastavení.
Např. POS Cash platební metoda nastavuje "completed"
Zkusím se na to u příští verze podívat, zda nepřidat pro to parametr do nastavení.
If you find Phoca extensions useful, please support the project
-
- Phoca Enthusiast
Ahoj tak to už se mi samotnému moc nechce měnit kód :-) Nemel by jsi chvilku a tu změnu kódu v pluginu mi neposlal?
-
- Phoca Enthusiast
Ahoj ještě jednou. Proste bych nutne potřeboval aby když zákazník odešle objednávku tak aby nebyla ve stavu čekající ale komplet je to z důvodu toho ze mam obchod na rozvoz pizzy tak aby obsluha nemusela nic mačkat pro změnu stavu objednávky ale aby jak zákazník tak i obsluha dostali email rovnou co si zákazník objednal :-)
- Jan
- Phoca Hero
Já se na to podívám při vývoji další verze, zatím můžeš natvrdo nastavit vlastní stav přímo v kódu:
administrator\components\com_phocacart\libraries\phocacart\order\order.php řádek cca 190
1 zaměň za číslo tvýho požadovanýho statusu (číslo je ID, který uvidíš v seznamu statusů)
administrator\components\com_phocacart\libraries\phocacart\order\order.php řádek cca 190
Code: Select all
$statusId = 1;// Ordered (Pending)
If you find Phoca extensions useful, please support the project
-
- Phoca Enthusiast
Díky tak už jsem to změnil v tom řádku, ale co jedine se změnilo tak ze v administraci objednávek není ve stavu pending ale completed. Nic méně zákazníkovi a obsluze chodi upozornění na email jako když je objednávka ve stavu pending :-(
-
- Phoca Enthusiast
Už jsem to vyřešil :-) Zapomněl jsem nastavit objednávku . Díky
- Jan
- Phoca Hero
- Jan
- Phoca Hero
Ahoj, nastaveno ve verzi 3.1.1
https://www.phoca.cz/news/984-phoca-car ... 1-released
https://www.phoca.cz/news/984-phoca-car ... 1-released