Ahoj,
teď mám asi hodně hloupou otázku. Jak zobrazím v potvrzovacím mailu o přijetí objednávky objednané produkty?
Už nevím kam se podívat. Díval jsem se do nastavení Phoca, zkoušel jsem různé proměnné, ale produkty se mi nezobrazí.
Děkuji
Hi,
I have a really stupid question right now. How do I display the ordered products in the order confirmation email?
I don't know where to look anymore. I've looked in the Phoca settings, tried different variables, but the products are not displayed.
Thank You
Zobrazení produktů v potvrzení objednávky
-
- Phoca Member
- Jan
- Phoca Hero
Re: Zobrazení produktů v potvrzení objednávky
Ahoj, záleží na tom, co přesně chceš zobrazit.
Nastavení emailů se řídí "order statusem" a tam lze nastavit, co za dokument se bude posílat a v jakém formátu. Tedy např. ve statusu "pending" se neposílá faktura (ale může, záleží na nastavení), ale posílá se dokument objednávka (seznam objednaných produktů) a lze ji poslat jak v těle emailu, tak například jako PDF
Jan
Nastavení emailů se řídí "order statusem" a tam lze nastavit, co za dokument se bude posílat a v jakém formátu. Tedy např. ve statusu "pending" se neposílá faktura (ale může, záleží na nastavení), ale posílá se dokument objednávka (seznam objednaných produktů) a lze ji poslat jak v těle emailu, tak například jako PDF
Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project