Ahoj,
nikde v detailu objednávky nevidím vybranou pobočku Zásilkovny. Můžete mi poradit kde to můžu nastavit?
Děkuji
Jirka
Zásilkovna
-
- Phoca Professional
Re: Zásilkovna
Ahoj, v zozname objednávok v backende musíš otvoriť filter a vybrať spôsob dopravy (zásilkovna). Potom sa ti pri každej obj. zobrazia detaily pre zásielkovňu.
A ja by som mal otázku potom tiež. Pri spôsoboch platby sa mi nedá v pravidlách dopravy vybrať doprava "zásielkovňa"... resp. vybrať sa dá, ale po uložení zmizne ale ostatné dopravy so standard_shipping pluginom v tých pravidlách ostanú...
A ja by som mal otázku potom tiež. Pri spôsoboch platby sa mi nedá v pravidlách dopravy vybrať doprava "zásielkovňa"... resp. vybrať sa dá, ale po uložení zmizne ale ostatné dopravy so standard_shipping pluginom v tých pravidlách ostanú...
-
- Phoca Member
Ahoj, to samozřejmě mám nastaveno. Zásilkovnu při platbě vidím a funguj správně. Mně jde o to. Že po odeslání objednávky, když jdu na detail objednávky v administraci, tak tam nevidím, jakou pobočku si zákazník vybral.
-
- Phoca Professional
Akoze pred zmenou stavu na "odoslana" to vidis a po zmene stavu uz nie? Aj ked stale si myslim, ze hovoris o inom nastaveni, nie o filtrovani objednavok...
- Jan
- Phoca Hero
Jakou verzi Phoca Cart používáš? Testuju to teď s poslední Betou, a vše OKA ja by som mal otázku potom tiež. Pri spôsoboch platby sa mi nedá v pravidlách dopravy vybrať doprava "zásielkovňa"... resp. vybrať sa dá, ale po uložení zmizne ale ostatné dopravy so standard_shipping pluginom v tých pravidlách ostanú...
If you find Phoca extensions useful, please support the project
-
- Phoca Professional
Poslednu stable 4.0.10, a plugin zasielkovne aktualny pre J4. Nie som pri PC, nahral som video: https://imgur.com/a/i7Y5BnJ
- Jan
- Phoca Hero
Ahoj, hmmm, je ta metoda veřejná, přístupná? Nevím, co by tam mohlo být za problém, ji při ukládání mazat.
-
- Phoca Professional
Ahoj, našiel som problém. Do DB tabuľky #_phocacart_payment_method_shipping sa ukladá len prvá číslica z shipping ID. Tzn. ak máš shipping s ID 12, do tej tabuľky sa uloží ID 1. Keď má shipping ID 23, uloží sa 2. Kým máš len do 9 metód, nezbadáš to, ale keď ich pridávaš, mažeš a ID narastie, tak sa to prejaví.
Inak priradenie sa ukladá vždy, či je metoda publikovaná, alebo nie...
Ešte som zistil, že z tabuľky #_phocacart_shipping_method_countries sa nemažú priradenia, pri zmazaní shipping metody, ale to reálne ničomu nevadí, ak sa ID vždy inkrementuje...
myslím, že som v githube nevidel nejaké zmeny v shippingu, tak pravdepodobne to bude tak aj v 5.
EDIT:
Riešenie problému:
súbor administrator\components\com_phocacart\libraries\phocacart\shipping\shipping.php riadok 756:
zmeniť na
Inak priradenie sa ukladá vždy, či je metoda publikovaná, alebo nie...
Ešte som zistil, že z tabuľky #_phocacart_shipping_method_countries sa nemažú priradenia, pri zmazaní shipping metody, ale to reálne ničomu nevadí, ak sa ID vždy inkrementuje...
myslím, že som v githube nevidel nejaké zmeny v shippingu, tak pravdepodobne to bude tak aj v 5.
EDIT:
Riešenie problému:
súbor administrator\components\com_phocacart\libraries\phocacart\shipping\shipping.php riadok 756:
Code: Select all
foreach($shippingsArray as $k => $v) {
$values[] = ' ('.(int)$id.', '.(int)$v[0].')';
}
.(int)$v[0].
.(int)$v.
- Jan
- Phoca Hero
Ahoj, díky za info, tam proběhla změna v Joomle 4 a u shipping se to na rozdíl countries, regions, zones, currency nezměnilo.
Bude opraveno v příští verzi.
https://github.com/PhocaCz/PhocaCart/re ... Beta51.zip
Bude opraveno v příští verzi.
https://github.com/PhocaCz/PhocaCart/re ... Beta51.zip