Ahojte,potreboval by som radu.
Mám vytvorený produkt s tromi skupinami atribútov.Potrbujem,ak jeden s tej skupiny má nulovyý stav aby nebol zobrazený.Príklad ako si to predstavujem na stránke :D.podprsenka a)biela-0,čierna-1 b)A-0,B-1 c)80-1,90-1 .Zvolím čiernu,lebo bielu by som nemal videť,keď je stav 0,v druhom poli by som mal mať v ponuke len B,v treťom 80 a 90 .Mne sa to nepodarilo vyriešiť,tak to mám nastavené tak,že na stránke ukazuje 0 atribút,že nieje skladom.Napriek tomu sa dá vložiť do košíka,čo ale nechcem.Príklad:zvolím možnosť a)čierna b)A c)80 vybral som A,ktoré neni skladom a možem ho vložiť do nákupného košika.Potrbujem vkladať iba veci ktoré nemajú hodnotu 0.Má niekto skúsenosť s takymto prípadom už či 1. alebo 2.? Je to riešitelné v nastaveniach? Ďakujem.
Atribúty produktu - Phoca Cart 5.0.0Beta87
-
- Phoca Newbie
-
- Phoca Professional
Re: Atribúty produktu - Phoca Cart 5.0.0Beta87
Ahoj, nie je to riesitelne v nastaveniach. Ci je kombinacia atributov skladom overuje skript a vysledok sa zobrazi pri produkte po vybere atributov... Ano, je to nekomfortne pre uzivatela, ze si musi vyklikavat, aby nakoniec zistil, ze jeho velkost je vypredana vo vsetkych farbach... Inak sa to da riesit ak zvladas php a html, vies priradit pre vypredanu option parameter "disabled" (neda sa potom vybrat) pripadne pridat nejaky styl/text... V nejakej premennej je ulozeny "stock" jednotlivych atributov, len si uz nepamatam, ci sa odpocitava, aj ked pouzivas "advanced stock management", ale viem ze mi to fungovalo pri jednoduchych atributoch...
-
- Phoca Newbie
Re: Atribúty produktu - Phoca Cart 5.0.0Beta87
Ďakujem za odpoveď.Tak ďaleko som neni žial,takže len čo dovolujú nastavenia.