Množství

Phoca Cart - complex e-commerce extension
Dimnet
Phoca Enthusiast
Phoca Enthusiast

Množství

Post by Dimnet »

Ahoj Honzo, není to zrovna "problém" ale spíš potřebuji radu. Mám "problém" takový že když si zákazník koupí jídlo je u něj nutnost zaškrtnout krabičku jinak ho to nepustí dal to jsem vyřešil atributy ale teď ten "problém". Když si zákazník objedná více množství od jednoho jídla tak potřebuji aby se krabiček přidalo tolik kolik množství je. Příkladem jeden druh pizzy jedna krabička to funguje, ale jeden druh pizzy ale dvě množství tak pouze opět jedna krabička. Potřebuji aby na více množství se přidalo u vybraného jídla i počet krabiček. Dvě pizzy dvě krabičky.

Tags:
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: Množství

Post by Jan »

Zatím se řešilo to, že např. si můžeš objednat pouze určitý násobek zboží. Příklad: bedna má 6 míst pro láhve, takže je možné objednat minimálně 6ks a pak pouze 12ks nebo 18ks .. atd. Ale nevím jak to máš přesně dělaný, ale pokud je krabička jako atribut - tedy pizza s krabičkou a člověk objedná 5ks, pak je to prostě 5x pizza s krabičkou - tedy 5 pizz a 5 krabiček ???
If you find Phoca extensions useful, please support the project
Dimnet
Phoca Enthusiast
Phoca Enthusiast

Post by Dimnet »

No přesně tak je to udělaný tak že atribut mám krabičku cena 10,- a zákazník si pak objedná pizzu příklad 100,- cena takže pokud si objedna 5x pizzu tak atribut udělá to že zákazník musí odskrtnout krabičku za 10,- tudíž výsledná cena je 510,- nikoliv 550,- protože se přidá jen jedna krabička.
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Tomu nějak nerozumím, pokud si zákazník vloží do košíku Produkt A (cena 100,- Kč) společně s Option B (+10,-Kč), pak je cena produktu 110,- Kč a když např. v checkoutu přidá 4x, pak je cena 550,- Kč. Jedná se skutečně o přidání produktu A s Option B nebo pak přidá jen Produkt A bez Option B?
Image
If you find Phoca extensions useful, please support the project
Dimnet
Phoca Enthusiast
Phoca Enthusiast

Post by Dimnet »

Honzo ja mam produkt A za 100,- a atribut krabičku 10,- Takže se mi pričte pouze 10,- ať je produkt A jen jeden kus nebo 5ks, u tebe vidím ze tam mas v řádku 110,- ja to mam tak ze Pizza 100,- a atribut krabička 10,-
Dimnet
Phoca Enthusiast
Phoca Enthusiast

Post by Dimnet »

Už vyřešeno i tak děkuji za radu. Já tam měl špatně nastavený atribut
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Ok